Privatumo politika

Privatumo politika

Privatumo politika taikoma visiems asmens duomenims, kuriuos pateikia naudotojas. Svetainės valdytojai gerbia naudotojų privatumą, ir saugo jų asmens duomenis, kuriuos naudotojas pateikia taip, kaip nurodyta šioje privatumo politikoje. Šioje privatumo politikoje paaiškinama, kodėl mes renkame naudotojo asmens duomenis, ir kaip juos naudojame.

Ši privatumo politika galioja nuo 2019 m. sausio 1 dienos. VšĮ „Kaunas 2022“ pasilieka teisę bet kada peržiūrėti ir keisti Privatumo politikos taisykles. Pakeitimai įsigalioja iš karto po jų paskelbimo Svetainėje.

 

Asmens duomenų tvarkymas

Svetainėje yra renkami, saugomi ir naudojami žemiau nurodytų rūšių duomenys:

  • naudotojo kompiuterio duomenys, duomenys apie naudotojo apsilankymus Svetainėje bei naudojimąsi šia interneto svetaine (Jūsų IP adresas, geografinė vieta, naršyklės tipas, vieta, iš kur buvote nukreiptas, Jūsų lankymosi trukmė ir puslapių peržiūrų skaičius);
  • visi naudotojo asmeniniai duomenys, kuriuos naudotojas pateikia, užpildydamas įvairias Svetainėje esančias duomenų surinkimo formas, rašydamas pranešimus, el. paštu ir (arba) naujienlaiškiu;
  • bet kokie kiti duomenys, kuriuos naudotojas savo pasirinkimu pateikia Svetainėje.

 

Naudotojai pateikdami asmeninę informaciją sutinka ir leidžia naudoti bei tvarkyti šią informaciją žemiau nurodytais tikslais:

  • Svetainės naudotojų profilių atvaizdavimui;
  • autorinių teisių tikslais;
  • pateikiant naudotojui skirtą informaciją ir tarpusavio komunikacijai;
  • Svetainės vidinei statistikai tvarkyti;
  • vykdyti sutartinius įsipareigojimus su naudotojais;
  • registruojantis į renginius, ekskursijas ar juos organizuojant;
  • Svetainės valdytojai renka informaciją apie vietas ir objektus, siekdami suprasti, kurie iš jų yra populiariausi ir aktyviausi paveldo bendruomenės nariai;
  • Svetainėje renkama ir pateikiama informacija apie objekto buvimo vietą, ji nurodoma žemėlapyje, kad būtų galima naviguoti tarp objektų ir sudaryti maršrutus tarp jų.

 

Visi asmens duomenys, surinkti naudojantis Svetaine, yra saugomi ir naudojami pagal Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme nustatytus reikalavimus. Duomenys renkami apibrėžtais ir teisėtais tikslais, tvarkomi sąžiningai, tiksliai ir naudojant saugias priemones, apsaugančias šiuos duomenis nuo neteisėto sunaikinimo, atskleidimo arba kitų neteisėtų veiksmų.

Trečiosioms šalims nėra perduodami jokie naudotojo duomenys, išskyrus atvejus, kai tai privaloma padaryti pagal Lietuvos Respublikos įstatymus. Tuo atveju, kai Svetainei neprašant naudotojas pateikia savo asmeninę informaciją (pavyzdžiui, nurodo ją elektroniniame laiške), naudotojas tai daro įvertindamas riziką ir už tai prisiimdamas atsakomybę. Naudotojo duomenų arba informacijos pateikimas yra laikomas naudotojo sutikimu, kad VšĮ „Kaunas 2022“ tvarkytų jo asmens duomenis ir pateiktą informaciją.

Naudotojas turi teisę susipažinti su savo asmens duomenimis ir reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius, netikslius savo asmens duomenis, parašydamas el. laišką info@kaunas2022.eu arba zilvinas@kaunas2022.eu

 

Slapukai

Svetainė naudoja slapukus (angliškai – Cookies), norėdama išsaugoti naršymo duomenis naudotojo kompiuteryje, kad sumažintų serverio užklausų skaičių ir pagerintų naudotojui suteikiamų paslaugų kokybę.

Slapukas – mažas tekstinis dokumentas, turintis unikalų identifikacijos numerį, perduodamą iš Svetainės į naudotojo kompiuterį, kad būtų galima atskirti naudotojo kompiuterį, naršyklės tipą ir matyti asmens veiklą internete. Kiekvieną kartą naudotojui apsilankius Svetainėje, unikalus numeris identifikuoja naudotojo naršyklę. Slapukai neleidžia įsiminti asmeninės informacijos (tokios kaip naudotojo vardas ir adresas). Svetainėse slapukai naudojami siekiant vesti tokią statistiką, kaip naudotojų apsilankymų Svetainėje skaičius ir srautas. Tokia informacija nebūna susieta su asmenine informacija. Naudotojas gali bet kada išjungti slapukų naudojimą, tačiau be slapukų kai kurios Svetainės www.modernizmasateiciai.lt funkcijos gali neveikti arba veikti netinkamai.

Galite leisti įrašyti slapukus arba jų atsisakyti. Dauguma Svetainių automatiškai priima slapukus, bet galite pakeisti savo naršyklės nuostatas, jei norite nepriimti slapukų arba gauti įspėjamąjį pranešimą prieš juos įrašant. Paskaitykite savo naršyklės instrukcijas ar tiesiog daugiau pasidomėkite šiomis funkcijomis. Jei pasirenkate nepriimti slapukų, gali būti, kad negalėsite naudotis interaktyviomis šios Svetainės savybėmis.

Slapukų pagalba nėra kaupiami jokie asmeniniai kliento duomenys. Būtinų slapukų įrašymo metu, jokiems tretiesiems asmenims informacija nėra teikiama.